Hoppa till textinnehållet

Mönsteråskortet

Mönsteråskortet är ett Betal- & Kreditkort där du får dina inköp samlade på en månadsfaktura- och kan då välj mellan att dela upp betalningen eller betala hela beloppet på en gång.

  • TRYGGHET

Att handla med Mönsteråskortet är tryggt och bekvämt. Vi använder bland annat realtidsbevakning, som hjälper till att upptäcka och stoppa eventuella bedrägerier. Du kan även stänga av kortet för utlandsköp och köp via Internet. Dessutom har du full koll på ditt saldo och dina transaktioner i vår app.

  • FÖRMÅNLIGA VILLKOR

Mönsteråskortet är ett av de förmånligaste korten på marknaden med låg ränta, 50 räntefria dagar och en låg årsavgift. Med Mönsteråskortet har du även valfrihet att anpassa betalningen. Du kan antingen betala allt när fakturan kommer, eller så kan du välja att dela upp betalningen.

  • RESEFÖRSÄKRING

I Mönsteråskortet ingår en av marknadens bästa reseförsäkringar. Detta innebär att du slipper betala extra för en reseförsäkring om du betalar minst 75 % av resan med ditt kort.

  • ERBJUDANDEN

Med Mönsteråskortet har du tillgång till kortklubb.se, där du kan ta del av förmånliga rabatter och erbjudanden på allt från hotell och nöjen till upplevelser och shopping. Varje månad tillkommer nya spännande erbjudanden.

  • KORTET SOM GER TILLBAKA

Mönsteråskortet är ett helt lokalt kort. Vi sätter våra egna villkor och vinsterna från kortet går tillbaka till bygden genom samarbeten med lokala föreningar. Varje gång du drar ditt kort bidrar du till att utveckla Mönsterås och bygden.

Ansöker om Mönsteråskortet gör du enkelt på något av våra kontor! 

Pris

Ränta från (2016-03-15): 11,95 %
Effektiv ränta vid 20 000 kr: 13,86 %
Årsavgift: Gratis första året. Därefter 250 kr (extrakort: 100 kr)
Aviavgift (pappersfaktura): 45 kr

E-faktura: 0kr

Läs mer om hur du skaffar e-faktura här

Påminnelseavgift: 60
Övertrasseringsavgift: 100
Inkassoavgift: 180

Avgifter som kan tillkomma:
Kontantuttag i Sverige och utomlands: 3 % av uttaget belopp, lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag vid köp/uttag i utländsk valuta: 1,5 %.

Internetköp

Sedan 16/3 2018 så använder man Mobilt Bankid för att göra kortköp över Internet.

Ingen extra aktivering krävs. 

Läs mer om Mobilt BankID